• slideimg
  • full screen slider
  • slideimg3
  • slideimg3
  • slideimg3
  • slideimg3
  • slideimg3

Kedvezmények vállalkozások számára

Egy vállalkozás arculathordozó megjelenési lehetőségeit teszi szinte végtelenné a zászlók, molinók formai, tartalmi, elhelyezési sokszínűsége. A jól átgondolt és felépített marketing stratégia szerves részét képezi ezeknek az értékesítést elősegítő, ismertséget növelő eszközöknek a felhasználása. Termékeinkkel az Ön vállalkozását is több ügyfélhez, szélesebb körű ismertséghez segítjük.

A magas szintű technikai know-how, gyors kivitelezés, minőségi munka és az elhivatott szakemberek mellett kedvezményes árakkal szeretnénk Önt támogatni abban, hogy vállalkozása minél több helyszínen és formában mutathassa meg magát ügyfeleinek. Kedvezményes lehetőségek kapcsán forduljon bizalommal szakembereinkhez.

 Promóció cégeknek

Kedvezmények
Önkormányzatok, állami
intézmények számára

Promóció referenciák

Kedvezmények
Vállalkozások, viszonteladók számára

Zászlók gyártása gyors határidővel

Zászlók gyártása
gyors határidővel

Ajánlatunk társadalmi szervezeteknek

Házhozszállítás
1-2 napon belül az ország
bármely településére!

 

Világzászló Stúdió 7101 Szekszárd, Csatári út 1-3., Pf. 706 Nyitva tartás: H-P 8:00 - 17:00 Térkép
Tel.: (+36 74) 415 066, (+36 30) 567 4414, (+36 30) 227 3684 E-mail: vilagzaszlo@vilagzaszlo.hu

Fontos, fontosabb, legfontosabb, konferencia a magyar zászló és címer emléknapján

A magyar nemzeti összetartozás legfontosabb jelképének nevezte a nemzeti zászlót és a címert a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke hétfőn Szombathelyen.
A magyar zászló és címer emléknapján rendezett konferencián Szász Jenő emlékeztetett: a jelenleg is használatos zászlót és nemzeti címert az 1848-49-es forradalom és szabadságharc idején használták először.

A magyar emberek számára a nemzeti jelképek különleges jelentőséggel bírnak, mert azok, noha Magyarország határai nem esnek egybe a nemzet határaival, a nemzet közös nyelvi, kulturális és történelmi hagyományainál fogva mégis egységesek. Az Országgyűlés tavaly decemberben döntött arról, hogy március 16-át a magyar zászló és címer emléknapjává nyilvánítja.

Ennek örömére Borbély Lénárd csepeli polgármester is zászlót adott a helyi tűzoltóparancsnoknak. (via MTI)