• slideimg
  • full screen slider

Céges és reklám zászlók


A céges zászlók az adott cég identitásának kifejezésén túl rendkívül erős reklámértékkel bírnak. Egy kiváló minőségű, jól elhelyezett céges zászló erősíti a cég imázsát, segíti a név rögzülését a fogyasztók, ügyfelek tudatában, nem utolsó sorban irányt mutat a cég, üzlet megtalálásához.

A Világzászló Stúdió a cég zászlajának elkészítésével támogatja az Ön marketing tevékenységét, cége ismertségének növelését.

Amennyiben céges vagy reklám zászlót szeretne, és van hozzá megelelő logója, grafikája, az alapján elkészítjük, amennyiben nincs akkor megtervezzük Önnek. Megrendelés esetén, gyártás előtt, minden esetben látványtervet küldünk.

Promóció cégeknek

Kedvezmények
Önkormányzatok, állami
intézmények számára

Promóció referenciák

Kedvezmények
Vállalkozások, viszonteladók számára

Zászlók gyártása gyors határidővel

Zászlók gyártása
gyors határidővel

Ajánlatunk társadalmi szervezeteknek

Házhozszállítás
1-2 napon belül az ország
bármely településére!

 

Világzászló Stúdió 7101 Szekszárd, Csatári út 1-3., Pf. 706 Nyitva tartás: H-P 8:00 - 17:00 Térkép
Tel.: (+36 74) 415 066, (+36 30) 567 4414, (+36 30) 227 3684 E-mail: vilagzaszlo@vilagzaszlo.hu

Fontos, fontosabb, legfontosabb, konferencia a magyar zászló és címer emléknapján

A magyar nemzeti összetartozás legfontosabb jelképének nevezte a nemzeti zászlót és a címert a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke hétfőn Szombathelyen.
A magyar zászló és címer emléknapján rendezett konferencián Szász Jenő emlékeztetett: a jelenleg is használatos zászlót és nemzeti címert az 1848-49-es forradalom és szabadságharc idején használták először.

A magyar emberek számára a nemzeti jelképek különleges jelentőséggel bírnak, mert azok, noha Magyarország határai nem esnek egybe a nemzet határaival, a nemzet közös nyelvi, kulturális és történelmi hagyományainál fogva mégis egységesek. Az Országgyűlés tavaly decemberben döntött arról, hogy március 16-át a magyar zászló és címer emléknapjává nyilvánítja.

Ennek örömére Borbély Lénárd csepeli polgármester is zászlót adott a helyi tűzoltóparancsnoknak. (via MTI)