• slideimg
  • full screen slider
  • slideimg3
  • slideimg3
  • slideimg3
  • slideimg3
  • slideimg3

Épülethálók készítése

Az épülethálót funkcionálisan, felújítandó homlokzatok állványzatának külső síkjára tervezték, de napjainkban egyre nagyobb teret hódít, mint reklámeszköz. Lyukacsos szerkezete miatt, akár több száz négyzetméteres grafika megelevenítésére alkalmas felület, melynek rögzítési lehetőségei az időjárás viszontagságainak tűrését is lehetővé teszik.

Akár felújításról van szó, melyet kihasználva marketing kommunikációt is szeretne megvalósítani az épületháló segítségével, akár reklámhordozóként kívánja felhasználni, cégünk a tervezéstől a kivitelezésig áll az Ön rendelkezésére.

 Promóció cégeknek

Kedvezmények
Önkormányzatok, állami
intézmények számára

Promóció referenciák

Kedvezmények
Vállalkozások, viszonteladók számára

Zászlók gyártása gyors határidővel

Zászlók gyártása
gyors határidővel

Ajánlatunk társadalmi szervezeteknek

Házhozszállítás
1-2 napon belül az ország
bármely településére!

 

Világzászló Stúdió 7101 Szekszárd, Csatári út 1-3., Pf. 706 Nyitva tartás: H-P 8:00 - 17:00 Térkép
Tel.: (+36 74) 415 066, (+36 30) 567 4414, (+36 30) 227 3684 E-mail: vilagzaszlo@vilagzaszlo.hu

Fontos, fontosabb, legfontosabb, konferencia a magyar zászló és címer emléknapján

A magyar nemzeti összetartozás legfontosabb jelképének nevezte a nemzeti zászlót és a címert a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke hétfőn Szombathelyen.
A magyar zászló és címer emléknapján rendezett konferencián Szász Jenő emlékeztetett: a jelenleg is használatos zászlót és nemzeti címert az 1848-49-es forradalom és szabadságharc idején használták először.

A magyar emberek számára a nemzeti jelképek különleges jelentőséggel bírnak, mert azok, noha Magyarország határai nem esnek egybe a nemzet határaival, a nemzet közös nyelvi, kulturális és történelmi hagyományainál fogva mégis egységesek. Az Országgyűlés tavaly decemberben döntött arról, hogy március 16-át a magyar zászló és címer emléknapjává nyilvánítja.

Ennek örömére Borbély Lénárd csepeli polgármester is zászlót adott a helyi tűzoltóparancsnoknak. (via MTI)